Ga naar de inhoud

Algemene Voorwaarden Moskabouter Webshop

Laatst bijgewerkt: 20 december 2023

Welkom bij Moskabouter! Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je onze webshop gebruikt. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen, inclusief maatwerkbestellingen en workshops. Door gebruik te maken van onze webshop ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Bestelling en Betaling:

1.1 Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de verstrekte prijs en omschrijving van het product of de dienst.

1.2 Betalingen worden verwerkt door Mollie. Houd er rekening mee dat Mollie’s algemene voorwaarden ook van toepassing zijn op de betalingstransacties.

2. Verzending en Levering:

2.1 Zie ons Verzend- en Leveringsbeleid voor informatie over levertijden, verzendmethoden en retourneren.

3. Maatwerkbestellingen:

3.1 Voor maatwerkbestellingen gelden specifieke voorwaarden. De klant stemt ermee in dat maatwerkproducten niet geretourneerd kunnen worden, tenzij er sprake is van defecten of fouten aan onze kant.

3.2 Moskabouter behoudt zich het recht voor om foto’s van afgewerkte maatwerkproducten te gebruiken voor marketingdoeleinden, tenzij de klant uitdrukkelijk schriftelijk bezwaar maakt.

4. Workshops:

4.1 Voor workshops geldt een specifiek annuleringsbeleid. Klanten dienen zich bewust te zijn van en akkoord te gaan met de annuleringsvoorwaarden die op onze website worden vermeld.

5. Eigendomsvoorbehoud:

5.1 De eigendom van de producten gaat pas over op de klant wanneer de volledige betaling is ontvangen.

6. Aansprakelijkheid:

6.1 Moskabouter is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of kosten die voortvloeien uit het gebruik van onze producten of diensten.

7. Intellectueel Eigendom:

7.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze producten, ontwerpen en inhoud van de website blijven eigendom van Moskabouter.

8. Toepasselijk Recht:

8.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

9. Wijzigingen in de Voorwaarden:

9.1 Moskabouter behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gesteld van belangrijke wijzigingen.

Contact:

Vragen over onze algemene voorwaarden of andere zaken? Neem gerust contact op via info@moskabouter.nl.

Bedankt voor het vertrouwen in Moskabouter!