Ga naar de inhoud
Alle pluspunten
voor je op een rijtje

Ben je benieuwd naar alle pluspunten van onze producten? Bekijk ze allemaal hieronder.

Mosdecoraties die je maakt met Moskabouter hoef je geen water te geven of te snoeien. Ideaal dus als je geen groene vingers hebt. Daarnaast heb je geen zorgen over bewateringssystemen en eventuele waterlekkages.

Onze mosdecoraties hebben geen zonlicht nodig en zijn daarmee perfect voor ruimtes waar planten moeilijk groeien, zoals donkere ruimtes.

De materialen die we gebruiken voor de mosdecoraties hebben een lange levensduur. Hierbij kan je denken aan een aantal maanden (sommige gepreserveerde bloemen) tot een aantal jaren (bladeren en mos).

Alle bladeren en mossen zijn volledig natuurlijk en zijn gepreserveerd met onder andere glycerine waardoor de planten hun natuurlijke soepelheid behouden.

Mosdecoraties zijn al snel een groene blikvanger in de ruimte. Hiermee maak je daarom gauw een groen statement en creëer je makkelijk een groene omgeving voor thuis of in de werkomgeving.

Doordat alle bladeren en mossen volledig natuurlijk zijn hebben onze mosdecoraties de natuurlijke uitstraling van levende planten, in tegenstelling tot kunstplanten. Het aaibaarheidsgehalte van onze mosdecoraties is daarom hoger dan die van bijvoorbeeld kunstplanten.

Alle mosdecoraties voor aan de wand hebben geen vloeroppervlakte nodig, in tegenstelling tot planten in (grote) potten. Hiermee kan je dus ruimte besparen.

Bij mosdecoraties van Moskabouter hoef je niet te denken aan de bestrijding van insecten of plantenziekten ten opzichte van levende planten.

Met name de mosdecoraties waarin rendiermos is verwerkt hebben een sterke akoestische demping. Dit komt door de structuur van rendiermos welke geluidsgolven goed kunnen absorberen. Een rendiermosschilderij is daarom zeer geschikt als je ook graag de akoestiek wil verbeteren.