Ga naar de inhoud

Op zoek naar een duurzaam teamuitje (op afstand)?

Overweeg eens de (online) workshops van Moskabouter

Ben je voor je organisatie op zoek naar een originele groepsactiviteit met een duurzame twist? Hebben niet al je collega’s groene vingers maar vinden ze het wel allemaal leuk om iets groens te hebben voor in huis of in de (thuis)werkomgeving? Spreekt het jouw organisatie bovendien aan om een creatieve groepsactiviteit te volgen waarbij je even kan verbinden met de natuur?

In de workshops van Moskabouter komen creativiteit en natuur samen zoals je dat nog niet eerder hebt gezien. De planten die gebruikt worden in de workshops zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur, waardoor je na afloop van de workshop nog lang plezier hebt van jouw zelfgemaakte mosdecoratie. Dit maakt het workshop-aanbod van Moskabouter uniek in Nederland.

Wat anderen zeggen over Moskabouter

5/5
"Originele activiteit, leuk als kado."
Anoniem
Tester
5/5
"Kan je het bos niet in, haal het bos dan in huis" Wat [een] ontzettend toffe DIY box is dit! Je kan zien dat alle elementen met zorg [zijn] uitgekozen en geplaatst. Al je zintuigen worden geprikkeld bij het maken van dit kleine kunstwerkje wat je ook in huis kan ophangen. Het zachte soepele rendiermos tussen je vingers, de geur, de kleur. Ik heb er lekker de tijd voor genomen, en kwam er heel zen uit. Dank! Ook heel leuk om cadeau te geven! Super origineel!"
Andhika
Amsterdam
5/5
"Ik was verrast toen ik het pakket opende. Het zag er heel erg verzorgd en mooi uit! Terwijl ik het pakket aan het maken was, kreeg ik het oude 'knutselgevoel' van vroeger weer even terug! En dat was heel erg leuk."
Anoniem
Tester

Ons workshopaanbod

 

Alle hieronder vermelde workshops zijn als groepsactiviteit te boeken voor bedrijven. Voor sommige workshops is het zelfs mogelijk om deze op afstand vanaf de thuiswerkomgeving te volgen. Moskabouter faciliteert dan een online omgeving waarin collega’s toch samen aan een groepsactiviteit kunnen meedoen.

onderhoudsvrije wandplanten

geschikt voor: beginners

Wandplantje

Maak die saaie muur op kantoor weer leuk en levendig met zelfgemaakte wandplantjes die geen water nodig hebben. Deze workshop is ook samen op afstand te volgen.

mosdot DIY-box

geschikt voor: diverse niveaus

Wil je met je teamleden aan de slag met één van onze DIY-boxen, maar liever in de vorm van een workshop? Moskabouter maakt het mogelijk voor je.

workshop mosletters maken

geschikt voor: beginners

Mosletters

Leer in deze workshop hoe je mooie mosletters maakt en creëer als team eventueel een woord naar keuze.

duurzame workshop

geschikt voor: diverse niveaus

Wil je met een groep collega’s een (online) workshop op maat volgen? Ook dat kan! Geef je wensen hieronder aan en Moskabouter neemt contact met je op om je idee verder te bespreken.

De drie grootste pluspunten
voor je op een rijtje

team-activiteit en mosdecoratie in één

Met het team maak je mooie mosdecoraties voor de werkomgeving maar je hebt ook een leuke team-activiteit. Hiermee geef je een extra dimensie aan groen in de werkomgeving.

Onderhoudsvrije mosdecoratie

Mosdecoraties die je maakt met Moskabouter hoef je geen water te geven of te snoeien. Oftewel: groen zonder zorgen.

Versterkt het groene imago van je bedrijf

Met de workshops en mosdecoraties van Moskabouter maak je een groen statement. Dit straalt uit naar de workshopdeelnemers én de werkomgeving.