Ga naar de inhoud

Hoe zo lang mogelijk genieten van onze producten

Het is fijn om te kunnen genieten van 100% natuurlijke planten, zonder hier naar om te hoeven kijken. Er zijn echter wel een paar dingen om rekening mee te houden bij de aanschaf van onze producten, zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten. Lees hieronder de 5 aandachtspunten. 

 

5 aandachtspunten om zo lang mogelijk te genieten van onze producten

Geef het product geen water

Water kan de kleuren in de gepreserveerde planten laten uitlopen. Besproei het mos dus ook niet.

wandkokedema
verticaal mosschilderij

Plaats het product niet in direct zonlicht

Direct zonlicht doet gepreserveerde planten sneller uitdrogen en de kleuren sneller vervagen. Indirect zonlicht mag wel.

Plaats het product alleen binnenshuis

Gepreserveerde planten kunnen niet tegen de weerelementen bij plaatsing buitenshuis. Plaats je product daarom alleen binnen.

Plaats het product niet in de buurt van hittebronnen

Plaats het product niet in de buurt van bijvoorbeeld een werkende vuurhaard of radiator, omdat de warmere en drogere luchtstroom de preserveervloeistof in de planten sneller doet verdampen.

Plaats het product niet in zeer vochtige ruimtes

Bij een luchtvochtigheidsgehalte van meer dan 70%, zoals in sommige badkamers, kunnen de kleuren sneller uitlopen. Dit kan in sommige (kleinere) badkamers al snel het geval zijn.

mosschilderij driedelig

Heb je een mooie plek voor jouw Moskabouter-product op het oog en voldoet deze aan de bovenstaande aandachtspunten? Dan heb je een geschikte plek voor onze producten gevonden! Ben je nog nieuwsgierig naar de 3 grootste pluspunten van onze producten? Bekijk ze hier.