Ga naar de inhoud

Verzend- en Leveringsbeleid Moskabouter

Laatst bijgewerkt: 20 december 2023

Welkom bij Moskabouter! We streven ernaar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden, inclusief een soepel en transparant verzend- en leveringsproces. Hieronder vind je ons beleid met betrekking tot levertijd, verzendmethoden, retourneren en specifieke informatie over maatwerkbestellingen en workshops.

1. Verzending en Levertijd:

Wij doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden, tenzij anders vermeld.

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van het product, de bestemming en eventuele onvoorziene omstandigheden. Moskabouter is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door externe factoren zoals vertragingen bij de koeriersdienst, douane of onvoorziene weersomstandigheden.

2. Verzendmethoden:

Wij bieden verschillende verzendmethoden aan, waaronder standaard verzending naar het huisadres en verzending naar een pakketpunt. De beschikbare opties en bijbehorende kosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces. Klanten kunnen hun voorkeursmethode kiezen op basis van hun behoeften en budget.

3. Retourneren:

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop bij Moskabouter. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent, kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Raadpleeg ons “Retourbeleid” op onze website voor gedetailleerde instructies over het retourproces.

Let op: Klanten zijn verantwoordelijk voor de retour verzendkosten, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

4. Maatwerkbestellingen:

Voor maatwerkbestellingen streven we ernaar om duidelijke communicatie te onderhouden gedurende het hele proces. Aangezien maatwerkproducten specifiek voor jou worden gemaakt, geldt over het algemeen dat deze bestellingen niet geretourneerd kunnen worden, tenzij er sprake is van defecten of fouten aan onze kant. Neem contact met ons op voor meer informatie over maatwerkretouren.

5. Workshops:

Voor onze workshops geldt een specifiek annuleringsbeleid. Annuleringen moeten schriftelijk worden gemeld uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de geplande workshopdatum. Raadpleeg de informatie op onze website of neem contact met ons op voor specifieke details met betrekking tot annuleringen en restituties voor workshops.

Contact:

Heb je nog vragen of opmerkingen over ons verzend- en leveringsbeleid? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@moskabouter.nl. We staan klaar om je te helpen!

Dank je wel voor het winkelen bij Moskabouter!