Ga naar de inhoud

MINI-KOKEDAMA - WORKSHOP

Mini kokedama workshop

Wel eens gehoord van de kokedama? Dit betekent ‘mosbal’ in het Japans, waar het een traditie is om de kluit van een plant in mos te wikkelen. Dit inspireerde Moskabouter om een mini-kokedama te maken die helemaal onderhoudsvrij is.

Maak tijdens deze workshop 2 mini-kokedama’s waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Deze plantjes zijn ideaal als je geen groene vingers hebt, of graag dat donkere hoekje wilt opvrolijken met groen. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt om de vrolijke mini-kokedama te maken. Kies hierbij ook je favoriete bloemenkleuren voor jouw plantjes (al is een mini-kokedama met een plantje ook een optie).

Voor kinderen is er ook de mogelijkheid om 1 mini-kokedama te maken, de workshop heeft dan ook een kortere duur (half uur).

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: €25,- p.p. (2 mini-kokedamas) of €17,50 p.p. (optie van 1 mini-kokedama voor kinderen).

Duur: 1 uur

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.