Ga naar de inhoud

MOSS HOOP ART - WORKSHOP

De moss hoop art van Moskabouter zijn kunstwerkjes in borduurringen en gemaakt met echte planten, welke je vast doen denken aan borduurwerken in dezelfde borduurringen, maar wel even anders . Deze creaties waren al te bestellen via de webshop, maar kan je nu ook zelf leren maken in het atelier van Moskabouter.

Tijdens deze workshop laat Merie van Moskabouter je stap voor stap zien hoe je zelf je eigen moss hoop art maakt met gepreserveerde planten, waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt inclusief de afbeeldingen waaruit je kan kiezen om je creatie mee te maken (bijvoorbeeld: Mona Lisa, een Delftsblauwe vaas etc). 

Leuk om te weten: Het is in sommige gevallen mogelijk om een eigen afbeelding te gebruiken (denk aan een portretfoto), hiervoor is een kleine meerprijs van toepassing. Stem voor alle zekerheid wel af met Moskabouter of de afbeelding geschikt is om te gebruiken.

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: €37,- p.p. (voor een creatie met een diameter van 15,5 cm of €45,- p.p. (voor een creatie met een diameter van 21 cm). Voor een gepersonaliseerde afbeelding is de meerprijs €5,- p.p.

Duur: 1,5-2 uur

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.