Ga naar de inhoud

MOSSCHILDERIJ 'ENERGIZING GREENS' - WORKSHOP

workshop moswand

Zie je het wel zitten om je woning op te vrolijken met een mosschilderij met frisgroene tinten? Lees dan zeker verder! 

Leer tijdens deze workshop een mosschilderij met verschillende mossoorten te maken, waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt en legt je alle stappen uit om zelf de groene wanddecoratie te maken. Kies hierbij ook zelf met welke bloemen of plantjes je je mosschilderij de finishing touch wil geven. Speciaal voor dit mosschilderij biedt Moskabouter een selectie van materialen aan met verschillende lichtgroene tinten.

Overweeg je deze workshop met je collega’s als teamactiviteit te doen? Download dan de flyer teamuitje bij Moskabouter en deel de voordelen van de workshop met je team.

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: €50,- p.p.

Duur: 2-2,5 uur

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.