Ga naar de inhoud

MOSSCHILDERIJ 'JUNGLE' - WORKSHOP

Breng de urban jungle vibe in je huis naar tropischere sferen met de Jungle Mosdot: een mosschilderij met een tropische twist. Dit mosschilderij was al beschikbaar als diy-kit met online videotutorial, maar wordt nu ook gegeven in het atelier van Moskabouter.

Leer tijdens deze workshop een jungle mosschilderij te maken, waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt en legt je alle stappen uit om zelf de groene wanddecoratie te maken. Kies hierbij ook zelf met welke bloemen je je mosschilderij de finishing touch wil geven).

Overweeg je deze workshop met je collega’s als teamactiviteit te doen? Download dan de flyer teamuitje bij Moskabouter en deel de voordelen van de workshop met je team.

Waar: Den Haag, check de agenda voor de exacte locatie bij de aangegeven data. Workshops op een andere datum hebben in overleg een afgesproken locatie.

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: €55,- p.p.

Duur: 2,5 uur

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.