Ga naar de inhoud

De 3 grootste pluspunten van onze producten

100% natuurlijke planten waar je verder niet meer naar om hoeft te kijken. Het klinkt onmogelijk, maar met de planten die Moskabouter gebruikt voor haar producten en workshops is het enige wat je nog hoeft te doen ervan te genieten. Lees hieronder meer over de belangrijkste pluspunten van onze producten. 

 

De 3 grootste pluspunten
voor je op een rijtje

Geen water nodig

De producten van Moskabouter hoef je geen water te geven. Dit geldt ook voor de producten die je maakt in de workshops. Ideaal dus als jij of de ontvanger van het product geen groene vingers hebben, of als je wel eens meerdere weken of maanden van huis weg bent en gewoonweg niet in staat bent om goed voor planten te zorgen.

wandkokedema

Geen zonlicht nodig

Onze producten hebben geen zonlicht nodig en zijn daarmee perfect voor ruimtes waar planten moeilijk groeien, zoals die donkere hoek in de kamer, of ruimtes zonder ramen.

Duurzaam

De natuurlijke materialen die we gebruiken voor de mosdecoraties blijven er meerdere jaren goed uitzien en zijn door hun lange levensduur duurzaam in gebruik.

Geloof het of niet, maar de producten van Moskabouter hebben nog meer pluspunten. Ben je ook hier nieuwsgierig naar? Bekijk dan het overzicht met alle pluspunten.