Ga naar de inhoud

PRIVÉ-WORKSHOPS

Heb je zelf een bepaald idee met gepreserveerd mos of gepreserveerde planten en zou je daar graag begeleiding van Moskabouter bij willen krijgen? Ook dit is mogelijk!

Voorafgaand aan een privé-workshop kan je vrijblijvend je idee bespreken met Moskabouter om te zien wat er op creatief gebied mogelijk is. Moskabouter gaat dan voor jou kijken hoeveel tijd en materialen er ongeveer nodig zijn en rekent uit hoeveel de privé-workshop kost. In overleg helpt Moskabouter je aanvullend bij het ontwerp en worden data en tijden afgesproken waarin jij één-op-één begeleiding krijgt in het atelier.  

Ook voor de privé-workshops geldt dat je werkt met botanische materialen waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Mocht je overigens nog één of meer mensen kennen die hetzelfde idee willen realiseren en samen met jou willen meedoen aan de privé-workshop, ook dit is mogelijk.

 

Ter inspiratie een aantal voorbeelden van mogelijke creaties: 

– mospaneel met 3D-geprint bedrijfslogo 

– mospaneel in op maat gemaakte lijsten

– hangende botanische installatie voor boven een eettafel

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: in overleg met Moskabouter

Kosten: Varieert afhankelijk van het idee.

Duur: Varieert afhankelijk van het idee, maar meestal zijn een aantal sessies van enkele uren per sessie nodig.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.