Ga naar de inhoud

SCHELPPLANTJES - MINI-WORKSHOP

workshops Kreadoe 2022

In deze laagdrempelige mini-workshop maak je twee schattige schelpplantjes met mos dat geen water nodig heeft. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt en geeft je de tips en tricks om deze kleine creaties te maken. Kies hierbij zelf welke van de verschillende soorten mos en bloemetjes jij wil gebruiken voor jouw schelpplantjes. 

Goed om te weten: 

– Deze workshop is leuk voor jong en oud.

– Wanneer je aan deze workshop meedoet in combinatie met een andere workshop (let op: aansluitend op elkaar), biedt Moskabouter jou deze workshop aan met 20% korting op onderstaande prijzen. 

Voor kinderen (12 jaar of jonger) is er ook de mogelijkheid om 1 schelpplantje te maken. De workshop duurt dan wel korter dan 30 minuten.

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: € 11,50 p.p. voor 2 schelpplantjes of € 8,50 p.p voor 1 schelpplantje (optie van 1 schelpplantje voor kinderen)

Duur: 15-30 minuten

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.