Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Een levende planten- of moswand is mooi, maar vereist ook veel onderhoud om het mooi te houden. Denk bijvoorbeeld aan het benodigde bewateringssysteem, mogelijke waterlekkages en ongediertebestrijding. Omdat wij gepreserveerde planten gebruiken, hebben de mosdecoraties geen water of licht nodig. Daarnaast hoef je niet te denken aan ongediertebestrijding, groeilampen of bemesting.

Alle planten die we gebruiken zijn gepreserveerd en groeien niet meer. Het volume van de planten blijft dus stabiel.

Nee dat hebben ze niet nodig. Dit scheelt je dus omkijken naar de planten wat betreft zorg. Ideaal dus als je geen groene vingers hebt, wel eens weken tot maanden afwezig bent en geen tijd hebt om voor planten te zorgen, of gewoon een mooie groendecoratie zoekt voor je huis of werkomgeving.

Gepreserveerde planten voelen net als levende planten zacht en flexibel aan, dit komt door het preserveringsproces.

Al onze producten zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Direct zonlicht, contact met water en een hoge luchtvochtigheidsgraad maakt dat je minder lang kunt genieten van onze mosdecoraties, om die reden is plaatsing in de buitenlucht sterk afgeraden. 

Zoals dat ook is met andere wanddecoraties, kan je in de loop van de tijd stof aantreffen op de mosdecoraties. Dit kan je makkelijk één of twee keer per jaar weghalen met een spuitbus met samengeperst lucht. Verder hebben de mosdecoraties geen andere zorg nodig.

Dit is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact op met Moskabouter door een mail te sturen naar info@moskabouter.nl

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan hier.