Ga naar de inhoud

VERTICAAL MOSSCHILDERIJ - WORKSHOP

Wil je graag zelf een groter mosschilderij leren maken en dat dit met begeleiding van Moskabouter dé groene eyecatcher in je huis wordt? Dan is deze workshop wellicht leuk voor jou!

Tijdens deze uitgebreide workshop staan we stil bij verschillende mossoorten en hoe je deze kunt toepassen in je mosschilderij. Je leert hoe je een mooie compositie maakt voor een verticaal mosschilderij met een groter formaat, en tot slot helpt ze jou stapsgewijs bij het krijgen van een mooi afgewerkt resultaat. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij aan het eind van de workshop het atelier uitloopt met een mosschilderij waar jij een WOW-gevoel van krijgt! 

In deze workshop ligt de nadruk op een stijl met een rustgevende en serene uitstraling en ook hier creëer je een werk waar je lang van geniet zonder dat deze water of zonlicht nodig heeft. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt, dus je hoeft zelf niks extra mee te nemen of aan te schaffen. Kies verder ook zelf met welke mossoorten je je mosschilderij de finishing touch wil geven).

Goed om te weten: Voorafgaand aan de workshop checkt Moskabouter bij je welke kleur je wil voor je frame. Deze wordt dan alvast voor je voorbereid door Moskabouter. Kleurenopties zijn: warm eiken, wenge en zwart.

Ook goed om te weten: Deze workshop wordt gegeven aan maximaal 10 personen, zo kan Moskabouter jou beter 1-op-1 begeleiding geven wanneer dat nodig is 🙂

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: €170,- p.p.

Duur: 3,5-4 uur

Formaat mosschilderij: hoogte 80 x breedte 20 cm

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.