Ga naar de inhoud

VINTAGE VOORWERP VERGROENEN - UPCYCLE WORKSHOP

Heb jij nog oude voorwerpen op zolder liggen en zijn die nu vooral stof aan het verzamelen? Overweeg jouw vintage voorwerp dan nieuw leven in te blazen door deze om te toveren in een groen decoratie-item! 

Tijdens deze upcycle-workshop helpt Moskabouter je bij het vergroenen van het door jou meegebrachte vintage voorwerp. Door de eigenschappen van gepreserveerde planten, namelijk dat het geen water nodig heeft, kan je de gekste voorwerpen makkelijk van groen voorzien. Moskabouter verzorgt alle materialen die je nodig hebt inclusief de keuze uit meerdere planten- en mos- en bloemsoorten. Zo kan jij je meegenomen voorwerp in een te gekke groene creatie veranderen.

Heb je wat inspiratie nodig om te bepalen welk voorwerp je kan gebruiken? Hier zijn wat vintage voorwerp ideeën: fotocamera, cameratas, typemachine, theepot, badmintonracket, sigarendoos, bakelieten telefoon, koffiemolen.

LET OP: Voor deze workshop is het belangrijk dat je vooraf met Moskabouter afstemt of jouw vintage object geschikt is voor de workshop. Stuur hiervoor een of meer afbeeldingen van het voorwerp dat je mee wil nemen naar info@moskabouter.nl

Waar: Moskabouter, Haverkamp 216, Den Haag

Wanneer is de eerstvolgende workshop: bekijk de agenda

Kosten: Vanaf €20,- p.p. (voor een creatie met bijvoorbeeld een oude fotocamera als vintage voorwerp). Afhankelijk van de hoeveelheid materialen die gebruikt worden loopt de workshopprijs op. 

Duur: 1-2 uur (Grotere en/of complexere creaties zullen langer duren dan kleine en meer simpele creaties)

Vul onderstaand formulier in om je plek te reserveren. Nadat je het formulier hebt ingevuld, kijkt Moskabouter de gegevens nog na en krijg je een bevestiging van je reservering.

Alle workshops worden gegeven in Moskabouter’s atelier in Den Haag aan de Haverkamp, net tegen Bezuidenhout aan. Met het ov is het 5 minuten lopen na je ritje met de bus of tram vanaf Den Haag Centraal Station.