Ga naar de inhoud

Kan jouw (thuis)werkomgeving wel wat meer groen gebruiken? Klinkt onderhoudsvrij groen jou als muziek in de oren? En lijkt het je leuk om met je collega’s creatief bezig te zijn? Moskabouter vergroent jouw werkomgeving op creatieve wijze. Hiervoor gebruikt Moskabouter gepreserveerde planten, waardoor jij en je collega’s extra lang kunnen genieten van onderhoudsvrij groen.

Moskabouter biedt bedrijven diverse mogelijkheden om de (thuis)werkomgeving te vergroenen met onderhoudsvrije mosdecoratie. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 

 

 

 

Wat anderen zeggen over Moskabouter

"Het was erg leuk om te doen en het ging erg goed. En het was zeker ook relaxing! De moeilijkheidsgraad was denk ik perfect om low-profile virtueel met elkaar in contact te zijn (als het te moeilijk was geweest dan was er stress en minder gezellige interactie), dus top!"
Isabelle
Cargill
"We hebben met ons team een workshop van Merie gevolgd. Wat was dat leuk zeg! Merie heeft prachtige materialen meegenomen en na een duidelijke uitleg konden we snel aan de slag. Of je nou groene vingers hebt of niet, met haar hulp maak je zo een originele wanddecoratie. Echt een aanrader!"
Linda
Duurzaam Den Haag
"Kan je het bos niet in, haal het bos dan in huis." Wat een ontzettend toffe DIY box is dit! Je kan zien dat alle elementen met zorg is uitgekozen en geplaatst. Al je zintuigen worden geprikkeld bij het maken van dit kleine kunstwerkje wat je ook in huis kan ophangen. Het zachte soepele rendiermos tussen je vingers, de geur, de kleur. Ik heb er lekker de tijd voor genomen, en kwam er heel zen uit. Dank! Ook heel leuk om cadeau te geven! Super origineel!"
Andhika
Amsterdam

De mogelijkheden voor bedrijven

mosletter maken

(Online) workshops

Zoek je een origineel en creatief teamuitje? Mag jouw werkomgeving bovendien wel wat meer groen gebruiken? Dan bieden de workshops van Moskabouter een uitkomst.

Personeels- en relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel personeelsgeschenk of relatiegeschenk waarmee je een groen statement maakt? Moskabouter heeft DIY-boxen voor de creatieveling, maar ook afgewerkte mosdecoraties.

Maatwerk

Soms zijn er specifieke wensen om de werkomgeving te vergroenen. Moskabouter biedt daarom ook maatwerkoplossingen aan om de (thuis)werkplek te vergroenen.

De drie grootste
pluspunten van onze
producten

Onderhoudsvrij

Duurzaam

100% natuurlijk