Kan jouw (thuis)werkomgeving wel wat meer groen gebruiken? Klinkt onderhoudsvrij groen jou als muziek in de oren? En lijkt het je leuk om met je collega’s creatief bezig te zijn? Moskabouter vergroent jouw werkomgeving op creatieve wijze. Hiervoor gebruikt Moskabouter gepreserveerde planten, waardoor jij en je collega’s extra lang kunnen genieten van onderhoudsvrij groen.

Moskabouter biedt bedrijven diverse mogelijkheden om de (thuis)werkomgeving te vergroenen met onderhoudsvrije mosdecoratie. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 

 

Wat anderen zeggen over Moskabouter

5/5
"De workshop werd gehouden volgens de geldende RIVM regels, echter mocht dit niet de pret drukken. Het was een intieme en gezellige sfeer waarbij je goede instructies en tips kreeg over het versieren van je letter. Daarnaast was er ook een korte beschrijving over het product, iets wat ik ontzettend weet te waarderen. Al met al een aanrader en een leuke manier om je creativiteit te (her)ontdekken!"
Yati
Den Haag
5/5
"Een workshop van Moskabouter is een leuke manier om met je vrienden of collega's in een ontspannen setting iets leuks voor thuis te creëren."
Rennie
Zoetermeer
5/5
"Kan je het bos niet in, haal het bos dan in huis." Wat een ontzettend toffe DIY box is dit! Je kan zien dat alle elementen met zorg is uitgekozen en geplaatst. Al je zintuigen worden geprikkeld bij het maken van dit kleine kunstwerkje wat je ook in huis kan ophangen. Het zachte soepele rendiermos tussen je vingers, de geur, de kleur. Ik heb er lekker de tijd voor genomen, en kwam er heel zen uit. Dank! Ook heel leuk om cadeau te geven! Super origineel!"
Andhika
Amsterdam

De mogelijkheden voor bedrijven

mosletter maken

(Online) workshops

Zoek je een origineel en creatief teamuitje? Mag jouw werkomgeving bovendien wel wat meer groen gebruiken? Dan bieden de workshops van Moskabouter een uitkomst.

Personeels- en relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel personeelsgeschenk of relatiegeschenk waarmee je een groen statement maakt? Moskabouter heeft DIY-boxen voor de creatieveling, maar ook afgewerkte mosdecoraties.

Maatwerk

Soms zijn er specifieke wensen om de werkomgeving te vergroenen. Moskabouter biedt daarom ook maatwerkoplossingen aan om de (thuis)werkplek te vergroenen.

De drie grootste
pluspunten van onze
producten

Onderhoudsvrij

Duurzaam

100% natuurlijk