Ga naar de inhoud

Ben je op zoek naar een originele en duurzame activiteit voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower of gewoon een gezellige tijd met vriend(inn)en of collega’s? Vind je het leuk om iets groens in huis te halen zonder hiervoor groene vingers te hebben? Spreekt het jou bovendien aan om een creatieve groepsactiviteit te volgen waarbij je even kan verbinden met de natuur?

In de workshops van Moskabouter komen creativiteit en natuur samen zoals je dat nog niet eerder hebt gezien. De planten die gebruikt worden in de workshops zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur, waardoor je na afloop van de workshop nog lang plezier hebt van jouw zelfgemaakte mosdecoratie. Dit maakt het workshop-aanbod van Moskabouter uniek in Nederland.

Alle hieronder vermelde workshops zijn als groepsactiviteit te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige activiteit voor verjaardagen, babyshowers en vriend(inn)en-uitjes.

de grootste pluspunten van de workshopproducten:

onderhoudsvrij

geen groene vingers nodig

duurzaam

mosletter maken

geschikt voor: beginners

Mosletters

Zoek je een laagdrempelige workshop waar jong en oud aan mee kan doen? Dan is de workshop mosletters maken je op het lijf geschreven.

geschikt voor: beginners en halfgevorderden

Mosschilderij met de DIY-box

Wil je aan de slag met één van de DIY-boxen, maar liever in de vorm van een workshop? Moskabouter maakt het mogelijk voor je!

zorgvrije hangplanten

geschikt voor: beginners

Wandplantje

Maak die saaie muur weer leuk en levendig met zelfgemaakte wandplantjes. Pas wel op:  voor je het weet ben je hooked en hangt je hele muur vol wandplantjes.

geschikt voor: diverse niveaus

Wil je met een groep vriend(inn)en of collega’s een workshop op maat volgen? Ook dat kan! Geef je wensen hieronder aan en Moskabouter neemt contact met je op.

één van de deelnemers over onze workshop:

"De workshop werd gehouden volgens de geldende RIVM regels, echter mocht dit niet de pret drukken. Het was een intieme en gezellige sfeer waarbij je goede instructies en tips kreeg over het versieren van je letter. Daarnaast was er ook een korte beschrijving over het product, iets wat ik ontzettend weet te waarderen. Al met al, een aanrader en een leuke manier om je creativiteit te (her)ontdekken!"
Yati K.
Workshopdeelnemer